Hemma och ny hemsida

Posted on Updated on

IMG_8977

Välkomna till BLACKBOUNDs nya hemsida!
Den ersätter den gamla sidan och bloggen som snart tas ur bruk. Här på första sidan kommer de senaste blogginläggen att ligga.

Väl hemma har jag nu fått lite distans till resan och inser att vi haft det så fantastiskt. Så många människor som genuint velat hjälpa oss och bidragit till att våran resa blivit så bra. Jag har chattat med några stycken nu via nätet och många har uttryckt sin glädje att vi var där, de har upplevt oss som en frisk fläkt och de vill gärna att vi kommer tillbaka. Det värmer gott att höra. Tack ❤
Käpparna på bilden är gåvor till oss från Nigel. Så fina och faktiskt oerhört användbara. Speciellt så var det skönt att ha ett stöd när man vinglade omkring i en bökiga terrängen och dessutom ett stöd att vila sig emot när man stod still. Vi är så glada för våra sticks.

Nigel har sedan vi var där gjort upp sin fina hane Scott till Field Trail Champion. Ett stort grattis!
Vi har sett många duktiga hundar och förare under resan, jag såg vissa små saker som de gör som har stor betydelse för helheten, det kommer jag ta till mig. Jag har fått massor utav input och känner mig laddad inför nästa säsong både med mina egna hundar men också med mina valpköpare. Vi började redan höja ribban igår på träffen, genom att börja med fyrkanten. Polletten ramlade ganska så snart ner och unghundarna drog iväg i en fin linje. Vi kommer att träffas igen innan jul söndagen den 15 dec. Välkomna!

Advertisements