Utställning

Posted on Updated on

I lördags var jag på min första utställning någonsin, Ulriksdals slott SSRK.. Beans matte Zara var snäll att hjälpa mig att vara handler till Messi i Jaktklassen.
Messi skötte sig utmärkt och efter ett tag av springande, uppställande och närmare titt på honom så stod det klart att han placerades som 1:a med ett Very Good. Domare var Madelene Rainey från Irland.
För mig så är ju inte utställning något jag lägger någon stor vikt vid mer än att jag är glad att mina hundar klarar av den miljön och behandlingen som de utsätts för under det tillfället.

Även fast jag tycker att hans exteriör är tilltalande så är det i jakten/jaktträningen som jag riktigt njuter av honom. Hans outtröttliga arbetslust, han är stark i alla terränger, han är mycket följsam och att han är cool i de flesta situationer.
Nedanför följer lite bilder från utställningen…

Blå rosett för Very Good och röd rosett för 1:a placering
imageUppställning ❤
imageDomaren tittar på tänder och känner igenom huvudet…
imageKlämmer och trycker för att känna på kroppsbyggnaden och känner på testiklar.
image image

I fredags kom Blackbound Willow med matte Anna förbi för fösta gången sen hon flyttade som valp. Det var ett mycket kärt återseende. Alice som hon heter är en mycket balanserad tik och var väldigt lik sin morbror Messi. Vi gick igenom närsök och bygga linjer, stort tack att du kom ❤

image image image

Advertisements