Latest Event Updates

Yippie x 2

Posted on

Björn och Pixie (Fionn-Liza) tävlade på Skoklosters working test i helgen som var och i öppenklassen placerade sig på 2:a plats. Super stort grattis!!
104e35a5-5ff0-4d7d-81e8-b7fea9750e5b
Igår startade jag och Messi på A-prov. Messi gjorde riktigt fint jobb på alla sina fåglar och vid 3 tillfällen så eyewipade han ut medtävlande. Jag är så sjukt stolt och nöjd över min duktiga viltfinnare som litar på mig och förstår att vi hjälps åt för att få hem viltet. Vi är ett team!
Tillslut var det bara vi kvar och Messi tilldelades ett CERT.
img_1135

Advertisements

Yippie!

Posted on

Blackbound Carnock aka Basil startade på KKL och erhöll ett 1:a pris! Han hade skött sig exemplariskt och utfört kluriga apporter på ett superfint sätt ♥️ grattis Märta, jag är så glad 🤗

Blackbound Sunbeam aka Bim har flyttat till Louise Adler. Hon kommer fortfarande vara på foder. Lycka till Louise och Pim! ♥️

Torsdag

Posted on

Blackbound Sunbeam som har varit ute på halvfoder hos Marianne är tillbaks hos mig.
Bim är en fantastisk fin tik, så social, glad och trevlig. Mycket energi och lust på livet. Hon är väldigt fin med andra hundar och vänlig med alla människor.

Messi och jag var och tävlade i SGL Open WT i söndags. Tuff terräng där en efter en åkte ur provet. Messi och jag löste våra uppgifter hyfsat och eyewipade hundar vid 3 tillfällen. Sista tillfället var på den sista apporten då vi var bara 3 kvar. Då vi fick in apporten så åkte de sista ut och vi var ensamma kvar. Då vi hade haft lite omständiga arbeten på tidigare apporter så blev det enbart ett CoM till oss. Nöjd med Messi ändå ❤

Linda och Ilo var och tävlade i Rallylydnad advance-klass och slog till med två vinster på 92 p resp 99 p. Stort grattis!

Redan augusti!

Posted on

Vi har haft en skön och varm sommar och visst har det blivit lite träning trots värmen.

Jag startade Charley på SGL Novice där jag måste säga att jag var mycket nöjd med henne. Hon behöver mer erfarenhet och de ska vi försöka hinna innan det är dags för parning igen.
Hon var väldigt lyhörd och försökte hela tiden lösa uppgifterna med mig och vi stöp på tävlingens sista apport. Den blev för omständlig.
Duktiga Charley att vara med till slutet!

Messi och jag startade dagen efter och han är som vanligt stabil och vi placerades som 3:e vinnare.
I fredags startade vi på B-prov och vi fick vår sista 1:a pris i elitklass. Nu får vi hoppas att vi kan få göra ett praktiskt jaktprov i höst som vi behöver för att han ska bli B-prov Champion.

Ser framemot hösten!

Röntgenresultat

Posted on Updated on

Vi hade en fantastisk kennelhelg 15-17 juni. Tack alla som kom och förgyllde helgen och ett superstort tack till Iben ❤ Bilder finns att se på facebook!

Blackbound Sunbeam som är på halvfoder hos Marianne har varit och röntgat sig och svaret var HD A och ED 0.
B. Harley, B. Aston Martin och B. Morris Minor är också friröntgade i kullen. De var ju 10 stycken i kullen så det är ett gäng kvar att röntga.